Ви є тут

Будь-які геологічні дослідження, що виконуються нами в Україні на відведеній ділянці, починаються з попереднього вивчення місцевості. Потім слідує етап взяття проб грунту на місці будівництва. Тут і виникає потреба у бурінні свердловин. Їх кількість визначається фахівцями, виходячи з особливостей місцевості і параметрів будівлі. Буріння проводиться згідно з технічними документами і нормативам України, які визначають оптимальну відстань між кожною свердловиною. Іноді для отримання більш достовірних даних потрібно більше свердловин, що безпосередньо відбивається на вартості робіт.

Буріння свердловин в Україні. Можливі техніки:

  • Робиться одна свердловина глибиною десять метрів під споруджуваний об'єкт
  • Створюється сітка із свердловин 50 на 50 метрів (1 бур на 2500 м2)
  • Сітка 100 на 100 метрів (1 бур на гектар) - це найменш точний метод, який використовується на самій ранній стадії геологічних досліджень

Іноді велика кількість свердловин не потрібна, так навіщо платити більше? Підрахунки у даному напрямку, як і саме буріння в Україні, має здійснюватися підготовленими і досвідченими фахівцями.

Компанія «Укргеолсервіс» надає послуги фахівців у сфері буріння та інших видів геологічних робіт по всі території України. Замовлення послуг і уточнення питань за телефонами: 0668023447, 0937368291.