Ви є тут

Геодезия и геология участка

При вивченні геодезії і геології ділянки проводяться поетапні роботи. Однією з найважливіших складових є лабораторні дослідження. Вони обов'язково проводяться при проектуванні житлових будинків і промислових об'єктів, які будуть залежати від геодезії і геології будівельного майданчика. Ці роботи є дуже важливими, неправильне їх проведення може обернутися не тільки руйнуванням будівлі, а й загрожує здоров'ю та життю людей. Тому існують правила, норми і вимоги, згідно з якими і повинні проводитися всі роботи в лабораторії з вивчення геодезії і геології ділянки. Їх можуть проводити тільки компанії, що отримали державний дозвіл і ліцензію, які свідчать, що технології, які використовує компанія, відповідають всім світовим стандартам.

Наша компанія володіє необхідним пакетом документів, наші фахівці пройшли сертифікацію і є професіоналами у даній сфері.

Працівники нашої лабораторії велику увагу приділяють вивченню грунтів. За зразками геодезії і геології ділянки, взятих з місця ми можемо визначити властивості ґрунтів, визначити, як дана грунт буде впливати на фундамент споруди та, відповідно, розробити рекомендації щодо запобігання негативного впливу процесів геодезії і геології.

Ґрунтова лабораторія займається дослідженнями зразків геодезії і геології ділянки. На підставі отриманої інформації розраховується укладання фундаменту і побудова всієї споруди. При зведенні будинку експерти також зобов'язані надати повний геологічний і геодезичний звіт.

Наша лабораторія може проводити такі види досліджень в області геодезії і геології ділянки:

Геодезия и геология

  • Визначення фізичних і хімічних властивостей грунту: щільність, пластичність, вологість, деформацію, коефіцієнт фільтрації, просідання грунту та інші подібні характеристики
  • Визначення механічних властивостей: модуль деформації, коефіцієнт Пуассона, паровий тиск і багато інших, менш відомі параметри
  • Проводимо аналіз проб підземних вод. Визначаємо, як підземні джерела ділянки вплинуть на будівлю

Для проведення всіх цих випробувань ми використовуємо саме передове і технологічне обладнання, яке дає нам стовідсотково високий показник точності при аналізах геодезії і геології ділянки.

Компанія «Укргеолсервіс» допоможе вам у будь-яких питаннях, що стосуються інженерно-геологічних робіт. Для замовлення послуг наших фахівців звертайтеся за телефонами: (066) 802-34-47 та (093) 736-82-91.