Ви є тут

Геологические компании

Геологічні компанії, як правило, займаються проектуванням будівель та інших споруд, геодезичної розробкою і всіма сусідніми видами робіт.

Завдяки безперервному розвитку компанії постійно поповнюються новим, більш продуктивним і точним обладнанням, всі роботи проводять за допомогою новітнього обладнання, програм і технологій проектно-вишукувальної спрямованості.

Геологічна компанія «Укргеолсервіс»

Геологічна компанія «Укргеолсервіс» є однією з найкращих в Україні у даному напрямку. Підприємство виконує повний спектр геодезичних етапів, вирішує інженерно-технологічні завдання. У сферу входять такі послуги:

Геологические компании

  • Розробка свердловин і проведення бурових дій
  • Проводиться зйомка топографії при проектуванні будівництва, складаються різні плани, креслення і схеми території з навколишнім ландшафтом.

Весь цей комплекс дій дозволяє побачити повну картину місцевості, кількість корисних копалин і відповідно розрахувати кількість роботи інженерно-геологічних вишукувань, які потрібно виконати нашою геологічною компанією.

Етапи, які входять до переліку нижче, представляють собою комплекс інженерно-геологічних вишукувань, які проводить наша геологічна компанія для ширшого розуміння, що ж потрібно зробити для оптимального будівництва об'єкта:

  • Аналіз місцевості і облік отриманих даних
  • Розрахунок і вибір фундаменту, виходячи з отриманої інформації
  • Підведення об'єкта під конкретні геологічні умови навколишньої ділянки
  • Розрахунок подальшої експлуатації будівлі, для цього необхідно спрогнозувати подальші інженерно-геологічні умови і процеси
  • Потрібно зрозуміти, як будова буде впливати на геологію даної ділянки, щоб уникнути неприємних наслідків
  • І після аналізу відповідно розробляються і складаються проекти щодо запобігання впливу всіх несприятливих процесів

Наша геологічна компанія дуже успішна, про це свідчить той факт, що починаючи з 2008 року, співробітниками нашої компанії було виконано і здано дуже велика кількість об'єктів: промислові будівлі, заправні станції, елеватори, торгові і розважальні центи і безліч інших будівель різного призначення. Такий успіх, перш за все, обумовлений грамотною політикою керівництва по спілкуванню з клієнтами, розумінням їх вимог, залученням новітніх технологій і останніх розробок у даному напрямі.

Для замовлення роботи нашої компанії «Укргеолсервіс» або ж з будь-яких питань звертайтеся за телефонами: (066) 802-34-47 та (093) 736-82-91.