Ви є тут

Геологические работы Кировоград

Геологічні роботи - це вихідна точка для виконання проектних досліджень. Сучасне вивчення геології спирається на розвідувальні дані надр, отримані в Україні в 60-х роках. Саме з цим показниками і порівнюються значення, отримані на конкретній ділянці.

Виконання геологічних робіт у Кіровограді

У число обов'язкових геологічних робіт входить:

  1. Буріння свердловин і відбір зразків грунту
  2. Лабораторні випробування
  3. Складання звіту

Відбір зразків ґрунту на ділянці у Кіровограді

Проведення даних геологічних робіт необхідно для отримання точних відомостей про тектонічну структуру місцевості. Буріння може виконуватися декількома способами:

  • Механізованим
  • Ручним
  • На базі автомобіля

Який би з них не був застосований у Вашому випадку у Кіровограді, головна мета таких операцій залишається незмінною: отримати збережений керн зразка грунту. Як правило, він береться мінімум у 2-х місцях.

Аналіз проб грунту у лабораторії

В результаті таких досліджень вдається виявити фізичні і хімічні властивості породи, а також її механічні характеристики. У кінцевому підсумку, до звіту будуть занесені відомості про:

  • просідання;
  • міцність;
  • агресивності.

Також проби досліджуються на предмет визначення модуля деформації і отримання інших даних. Справжні випробування рідко перевищують тижневий термін.

Геологічні роботи у Кіровограді виконають для Вас фахівці компанії Geoscience. Детальніше про склад і особливості геологічних досліджень питайте у наших менеджерів: 06680-23-447 або 09373-68-291.