Ви є тут

Геологические изыскания для строительства Кировоград

Ключовим завданням будь-якого проектувальника є правильний вибір основи споруди (фундаменту). Виправданий вибір його форми, типу і глибини закладення можливе тільки після проведення геологічних досліджень.

Удосталь різних фірм, великих і дрібних організацій, що пропонують послуги геологів і геодезистів, нескладно помилитися у виборі кваліфікованого майстра. Найстрашніше, що визначити помилки у його роботі Ви зможете тільки через роки, коли виявите непоправні дефекти вже зведеного будинку.

Геологічні вишукування під будівництво у Кіровограді

Вибір вишукувальної компанії у Кіровограді

  1. Зверніть увагу на «послужний список» розглянутої організації. Велика кількість робіт говорить про те, що фірма знає свою справу і клієнт задоволений роботою майстрів.
  2. Наявність не тільки рівневих лінійок, «кілочків» і рулеток, а й сучасного професійного обладнання. Все це тільки збільшить точність геологічних вишукувань для будівництва.
  3. Термін виконання. Виконати повний спектр робіт на ділянці, досліджувати відібрані зразки в лабораторії, скласти звіт - все це не може займати 2 дня. Хоча є 1 виняток - Вам намагаються нав'язати послуги низької якості, якщо вона взагалі там буде присутня!

Але головне, для того щоб зуміти проконтролювати роботу майстрів під час геологічних вишукувань для будівництва на виділеній місцевості у Кіровограді, Ви повинні мати уявлення хоча б про ключові етапи подібних заходів.

Нюанси геологічних вишукувань у Кіровограді:

  1. Повинно бути пробурено мінімум 3 свердловини у різних місцях. Їх точна кількість визначається після дослідження першої палі.
  2. Обов'язкові до визначення параметри:
    • щільність грунту і дані про його пористість;
    • питома вага досліджуваної грунтової маси;
    • вологість (на кордоні плинності і розкочування, а також природна);
    • число пластичності, плинності і інші.
  3. Виконуючи геологічні вишукування у Кіровограді для будівництва водопроводу або будь-якого іншого трубопроводу, потрібно випробувати грунт на просідання.
  4. Освічені на місцевості палі повинні бути підпорядковані статичному і динамічному зондуванню. Ці заходи виконуються для визначення максимального навантаження і тертя.

Отримавши всі необхідні дані у результаті геологічних вишукувань у Кіровограді, Ви зможете приймати виправдані рішення на етапі проектування і будівництва.

З'явилися питання? Набирайте один із номерів Geoscience, і ми надамо повну консультацію з будь-якого з них: 06680-23-447 або 09373-68-291.