Ви є тут

Геологические изыскания Запорожье

Геологічні вишукування на ділянці у Запоріжжі необхідні у будь-якому випадку. Адже на підставі цих робіт буде виконуватися проект фундаменту, а також розраховуватися тип і кількість будівельних матеріалів для його зведення. Справжній спектр робіт також може проводитися для об'єктів, на яких планується виконання виключно реконструкційних заходів.

Склад геологічних вишукувань у Запоріжжі

Справжні дослідження головним чином зосереджені на визначення територіальних нюансів місцевості. Визначається ступінь небезпеки природних факторів, проводиться аналіз грунту, на предмет входження у її склад різних металів, а також аналізується кожен з її шарів.

Обсяг геологічних вишукувань у Запоріжжі залежить від:

  1. Цільового призначення території, виділеної для досліджень. Можливо, планований для будівництва об'єкт вимагає додаткової уваги, що тягне за собою розширення спектра робіт, необхідних до виконання.
  2. Розмірів самої ділянки. Природно, чим він більший, тим більше образів потрібно, тим більше часу буде потрібно для їх вивчення у лабораторії і т.д.
  3. Наявності результатів геологічних вишукувань, проведених раніше. Важливо також якість цих відомостей.

Мабуть, ключовим моментом, що визначає обсяг досліджень, є наявність геологічних особливостей на виділеній місцевості у Запоріжжі. До таких належить:

  • рівень проблемності грунту;
  • особливості та різновиди присутніх грунтів;
  • глибина грунтових вод та їх склад;
  • активність геологічних чинників.

Для Запоріжжя та області справжні моменти повинні розглядатися окремо, як і для будь-якої іншої місцевості! Комплекс геологічних вишукувань у своєму місті Ви можете замовити з компанією Geoscience: 066 8023-447 або 093 7368-291.