Ви є тут

Зведення будь-якого об'єкта у Києві або інших містах України пов'язане з величезним ризиком за умови прийняття неправильних рішень спочатку. Потрібно бути впевненим, що здоров'ю та життю людей нічого не загрожує. Для цього досліджується геологія ділянки, обраного під забудову.

Геологія ділянки у Києві. Від чого залежать обсяги досліджень?

  1. Розміри об'єкта. Є чітко прописана відстань, на якій повинні розташовуватися свердловини. Це означає, що чим більше пляма забудови, тим більший обсяг бурових робіт потрібно. У свою чергу, свердловини пробуріваются різної глибини в залежності від умов.
  2. На якому етапі відбуваються дослідження. Кожен з так званих етапів геології має свої особливості (подробиця досліджень). Звідси і формується обсяг і вартість досліджень.
  3. Конструктивні особливості. Фундамент - один з ключових моментів у даному питанні. Глибина свердловини може обмежитися 10ти метрами, а може досягати позначки 80-90м...

Надішліть нам типозйомку з контурами майбутньої будови, назвіть приблизні параметри будинку і вкажіть стадію проектування, а ми, в свою чергу, надамо інформацію щодо приблизних термінів і вартості вивчення геології на Вашій ділянці у Києві. За телефонами: 0668023447, 0937368291 ми відповімо на всі Ваші питання і запропонуємо кваліфікованих фахівців для дослідження геології Вашої ділянки у Києві.