Ви є тут

Геология участка Украина

Всі інженерно-геологічні вишукування на ділянці в Україні виконуються за звичним і чітко прописаним сценарієм. Винятками можуть бути об'єкти, на яких спостерігається складні геологічні процеси. У такому випадку не обійтися без додаткових заходів. Наприклад, якщо обраній під забудову території властива підвищена сейсмоактивність, то обов'язковим пунктом плану з вивчення геології повинна бути сейсморозвідка.

Перед початком проведення інженерно-геологічних вишукувань на території України потрібно оглянути вже наявні на руках матеріали, що стосуються геології обстежуваної ділянки.

Вивчення геології ділянки для ангара або цеху в Україні

Плануєте споруду гаража або складського приміщення в Україні? Геологія для таких об'єктів також має ряд особливостей, зокрема це стосується буріння свердловин.

Деякі рекомендації для правильної проектування і зведення ангара, цеху або складу:

  • Якщо на місцевості не виявлено небезпечних геологічних процесів, то буріння потрібно виконувати наступним чином: буряться свердловини у вигляді сітки (відстань одна від одної - 50 м і глибина кожної - 8 м.)
  • Для того, щоб визначити глибину більш точно необхідно володіти інформацією про характер використання об'єкта. Плануєте зведення ангара або цеху в Україні для зберігання або експлуатації техніки, що має підвищені вібраційні характеристики? У такому випадку необхідно дещо збільшити глибину свердловини додатково.

Компанія «Укргеолсервіс» - гарантія якості досліджень геології будь-якої ділянки на території України. Звертайтеся за телефонами: (066) 802-34-47 та (093) 736-82-91.