Ви є тут

Геология для фундамента

Фундаментом називається основа, від нього залежить, наскільки довго прослужить вам конструкція будинку. Тому при його виборі і укладанні потрібно бути гранично уважним і відповідальним. У разі, якщо фундамент неправильно підібраний або геологія навколо будинку буде не підходити йому, при його розрахунку або укладанні були якісь неточності, то будівля може бути нестійкою і постраждати, а наслідки буде дуже важко усунути.

У наші дні ми маємо величезний вибір основ для побудови приватного будинку, при його виборі геологія грає вирішальну роль:

Геология для фундамента

  • Якщо Ви вирішили будувати великий двоповерховий будинок, то стрічковий фундамент буде для вас хорошим рішенням. Геологія дуже впливає на такі будови, і фундамент відмінно покаже себе в експлуатації.
  • Для невеликих будівель підходить стовпчастий фундамент. Він надає малий тиск на грунт, а й сам не витримує великих навантажень, його встановлюють під різні господарські споруди: гаражі, сараї, альтанки.
  • Плитний. Такий фундамент дуже довговічний, але і це не все. Перевага полягає у способі заливки і конструкції у вигляді плит, яка допомагає зменшувати тиск на грунт, тим самим запобігаючи просіданню будинку на м'яких шарах, таких як глина або торф.
  • І найдорожчий вид основи. Це фундамент, який застосовується там, де геологія грунту дуже нестійка, тобто в місцях підземних вод, частих обвалів. Він дуже міцний і при цьому практично не чинить тиск на грунт.

Дуже важливо розуміти, що фундаменти не універсальні і підбираються для кожного випадку окремо, де геологія різна. Потрібно виконати інженерно-геологічні вишукування, вивчити ландшафт, розташування будинку, розрахувати обсяг геологічних робіт і багато іншого. Всі ці роботи Вам допоможуть виконати наші співробітники, а так само дадуть вам рекомендації з оформлення технічний звіту, на підставі якого і буде обраний тип фундаменту.

Телефонуйте у нашу компанію «Укргеолсервіс» за телефонами: (066) 802-34-47 та (093) 736-82-91 та замовляйте всі види робіт, пов'язані з геологією.