Ви є тут

При будівництві приватного будинку розробка починається з основи споруди, тобто досліджується геологія земельної ділянки, де буде відбуватися будівництво. Наприклад, якщо споруда проходить на рухливих грунтах, важливим є розрахунок грунту на стійкість і деформацію при навантаженнях. Для цього створюються свердловини і звідти беруться проби для визначення стану і ступеня просадки грунту. Однак, це далеко не повний спектр дій, які проводяться під час будівництва, наприклад, приватного будинку або котеджу.

Вивчення геології для приватного будинку

При цьому:

  • Здійснюється рекогносцировка всієї території
  • Як вже говорилося, виконується буріння (беруться проби товщі грунту)
  • Зразки перевіряють в лабораторіях
  • На основі отриманих даних про властивості грунту робиться звіт про геологію місцевості

При вивченні геології місцевості, виділеної під будівництво приватного будинку або іншого об'єкта, важливо враховувати наскільки ефективною буде робота бурових установок в даних умовах. На сьогоднішній день навіть самі передові технології і машини для буріння не завжди справляються з поставленими завданнями на болотах, у лісових хащах, на схилах і в інших важкодоступних місцях.

Ви знайдете повне сприяння від співробітників компанії «Укргеолсервіс» щодо будь-якого питання, пов'язаного з геологією місцевості. Звертайтеся за телефонами: 0668023447, 0937368291.