Ви є тут

Геология Харьков

Сьогодні жоден поважаючий себе будівельник або архітектор не почне роботу з об'єктом без відомостей про геологію конкретної ділянки. Це не дивно, адже у Харкові, як і в багатьох інших містах, будівництво може розгортатися на самих різних грунтах. Відповідно потрібно говорити про численні властивості ґрунту і як наслідок - прийняття абсолютно різних проектних рішень.

Геологія у Харкові. Відомі типи грунтів

  • Скеляста і кам'яна структура є найнадійнішою для укладання фундаменту. Не просідає, не розмивається і дуже міцна
  • Хрящуваті. Це сукупність піску, глини і дрібних каменів. Мають високий опір до розмивання підземними водами, досить стійкі і надійні.
  • Геологія піщаного ґрунту дуже ненадійна при впливі на неї великих навантажень (починає серйозно просідати). Ледьпромерзаючий вид
  • Глинисті грунти. Вони сильно просаджували, схильні до промерзання і спучування, легко розмиваються водою
  • Геологія ділянки у Харкові з суглинними товщами має різні властивості. Це залежить від концентрації глини. На такій місцевості потрібне проведення дуже ретельних досліджень геології для отримання інформації про доцільність розгортання будівництва.

Компанія «Укргеолсеріс» виконає всі дослідження, необхідні для вивчення геології обраної ділянки у Харкові, а також представить повний звіт про виконані роботи замовнику. Детальніше дзвоніть: 066-80-23-447 і 093-73-68-291.