Ви є тут

Геология Киев

Однією з головних задач при вивченні геології ділянки у Києві є визначення рівня грунтових вод. Через брак цих даних жоден інженер не зможе гарантувати Вам надійність конструкції.

Геологія Київ. Рівень грунтових вод

Для запобігання можливих наслідків несприятливого розташування підземних водоносних горизонтів необхідно забезпечити дренажну систему (комплекс труб і каналів для відведення зайвої води). Під словами «несприятливе розташування» варто розуміти перевищення позначки в 2,5 метра від поверхні.

Дренажні системи діляться на три види:

  • Глибинний тип. Це комплекс дренажних труб, які розташовані у траншеях по всьому периметру ділянки, для збору і відведення зайвого обсягу води.
  • Зливова конструкція. Являє собою схему каналів для відведення води з зовнішньої сторони будівлі
  • Дренаж під фундамент.

Система працює таким чином, що вода через спеціальні отвори потрапляє у прокладену трубу, яка служить такою собі магістраллю для транспортування її до колектора, а звідти в колодязь. Їх кількість також залежить від геології середовища конкретної території у Києві.

Потрібно проведення якісної перевірки геології грунту будь-якого будівельного майданчика у Києві? Звертайтеся до фахівців «Укргеолсервіс» за телефонами: 0668023447 та 0937368291.