Ви є тут

Спорудження будь-якого об'єкта завжди є дуже відповідальним заходом. Необхідно підібрати ділянку під забудову, вивчити властивості і особливості грунтів конкретної місцевості... Тут і заходить мова про інженерно-геологічні дослідження. У заміських будинках (котеджах) часто можна побачити цокольний поверх - це досить популярна добудова, яка вимагає особливого підходу на етапі проектування.

Інженерно-геологічні вишукування під будівництво цокольного поверху

Цокольний поверх - це додатковий споруда, яка, простіше кажучи, розташовується під землею. При його проектуванні існує цілий ряд моментів першорядної важливості і їх вчених дозволить виправдати витрачені зусилля при будівництві об'єкта. Інженерно-геологічні вишукування грунту у даному випадку обов'язково повинні включати:

  • гідроізоляцію цоколя. Монтаж системи для відведення зливових вод - одна із обов'язкових робіт на даному етапі;
  • будівництво приямків (50 см. від вікна). Це необхідно у разі закладення в проект будівлі віконних прорізів.

Також найважливішим етапом інженерно геологічних вишукувань для будівництва цоколя залишається оцінка факторів, які можуть виявитися небажаними для конструкції і десь навіть небезпечними.

Професійне проведення інженерно-геологічних вишукувань під будівництво? Це можливо з «Укргеолсервіс». Детальніше дзвоніть: 0668023447 і 0937368291.