Ви є тут

Инженерно-геологические изыскания Запорожье

Інженерно-геологічні вишукування - одна з ключових завдань, що стоять перед власниками будинків або промислових об'єктів перед їх зведенням в Запоріжжі. Грамотний підхід до вивчення геології і достовірна інформація - запорука правильно організованої роботи архітектором, інженерів і будівельників на об'єкті у Запоріжжі. У таких роботах особливо потребують при розробці проектів масштабних споруд.

Особливості інженерно-геологічних вишукувань Запоріжжя

На місцевості переважають багатоквартирні будинки. З огляду на щільність забудови, дослідні роботи у місті також ускладнюються. На ділянці у Запоріжжі, як і у всіх інших випадках, дослідження геології має починатися з топографічної зйомки. Комплекс справжніх робіт дозволяє визначити:

  • Точне місце розташування досліджуваного об'єкта і те, наскільки правильно він розміщений.
  • Особливості рельєфу на конкретній території.
  • Розташування комунікаційних ліній, дерев та іншої рослинності.

При інженерно-геологічних вишукуваннях у Запоріжжі особливе значення приділяється визначенню місця розташування систем комунікацій. Комплекс справжніх заходів може виконуватися як наземно, так і підземно (залежить від розташування).

Топографічну зйомку і інші інженерно-геологічні заходи фахівці Geoscience виконають у Запоріжжі і в наступних містах області:

  1. Мелітополь
  2. Бердянськ
  3. Токмак
  4. Енергодар
  5. Василівка
  6. Дніпрорудне
  7. Молочанськ
  8. Орєхов та інші.

Замовити інженерно-геологічні вишукування на ділянці у Запоріжжі або області Ви можете з Geoscience. Більше ми розповімо Вам у телефонному режимі: 066 8023-447 або 093 7368-291.