Ви є тут

Геологическое исследование земельного участка

Інженерно геологічне дослідження земельної ділянки, на якому буде розташовуватися об'єкт будівництва, являє собою комплекс дій, спрямованих на спостереження і вивчення грунту, фізичних полів штучного і природного походження. Проби, як правило, беруться на ділянці дослідження. Для цього риються свердловини і в товщі грунту беруть зразки. Після чого вони вивчаються в лабораторії і на їх основі робляться аналізи і висновки.

Як ви розумієте, такі роботи дуже важливі для правильності спорудження будинку на земельній ділянці. Тому до їх виконання потрібно поставитися дуже відповідально. Краще наймати висококваліфікованих фахівців, які можуть виконати всі геологічні дослідження вашої земельної ділянки і зробити відповідні висновки і рекомендації.

Кожна нова ситуація унікальна, тому для окремої земельної ділянки фахівці нашої компанії підбирають окремий перелік геологічних досліджень. Все залежить від: стадії розробки проекту, технологічних особливостей самого об'єкта, наявних зразків землі. У результаті ми отримуємо інформацію про геологічний стан грунту земельної ділянки, фактори ризику, таких як підземні води, неукріплені схили, зони обводнення, зсувів та інші. Отримана інформація аналізується і моделюється. Після цього забудовникам надається технічний звіт і даються рекомендації щодо запобігання впливу шкідливих факторів земельної ділянки.

Геологічні дослідження земельної ділянки, зокрема геофізичні допомагають визначити:

Геологическое исследование земельного участка

  • Вид грунту, його склад і структуру, у тому числі виявляються і незвичні види (глина, торф)
  • Знаходять підземні джерела і визначають ступінь небезпечного впливу течії води
  • Визначають, які небезпечні процеси відбуваються або можуть з'явитися у майбутньому
  • Складають карти по розташуванню скельної основи, так само наносять розташування порожнин, місць великого просідання грунту

Наша компанія «Укргеолсервіс» вже не перший рік працює у даному напрямку, і досягла чималих успіхів, завдяки постійному оновленню обладнання, вивчення останніх світових розробок і технологій геологічних досліджень. На сьогоднішній день ми проводимо повний комплекс геологічних досліджень земельної ділянки у відповідності з усіма нормативними та технічними документами.

Компанія «Укргеолсервіс» надасть вам кращих фахівців для проведення інженерно-геологічних досліджень вашої земельної ділянки. Щоб замовити послуги нашої компанії, телефонуйте за телефонами: (066) 802-34-47 та (093) 736-82-91.