Ви є тут

Геологические изыскания для строительства Запорожье

Плануєте будівництво промислового об'єкту, лінійної споруди або житлового будинку у Запоріжжі? У всіх цих випадках важливо врахувати особливості геології конкретної місцевості. З огляду на її специфічності в кожному регіоні і виникає потреба в геологічні дослідження.

Важливість геологічних вишукувань для будівництва у Запоріжжі

Хоч би якою була споруда, вона так чи інакше робить свій вплив на грунт, змушуючи його просідати. Це явище нормально, і уникнути його не представляється можливим. Завдання ж інженера-геолога полягає в тому, щоб забезпечити рівномірність цього самого просідання і його безпеку для будівлі.

Комплекс геологічних вишукувань для будівництва - це Ваша страховка від:

  • Деформацій фундаменту / будівлі. У Запоріжжі мають широке поширення пучиністого грунту, що вимагає особливого підходу і геологічних вишукувань в даній області.
  • «Пливуни». Це вид пісків, які не здатні віддавати вологу. Вони володіють хорошою несучою здатністю, що і є небезпечним для зведеного будівлі.
  • Грунтових вод. Напевно, мало для кого було б приємно спостерігати воду в підвалі свого будинку! При будівництві варто також враховувати і те, що грунтові води, а точніше їх агресивність, може бути чутливою до бетону і сталі.

Це всього мала частка того, що може Вас очікувати у разі непрофесійно виконаних геологічних вишукувань для будівництва у Запоріжжі або ж повному їх відсутності.

Компанія Geoscience пропонує послуги фахівців з вивчення геології на місцевості під будівництво у Запоріжжі. Детальніше про справжні роботах ми розповімо Вам по одному з телефонів: 066 8023-447 або 093 7368-291.