Ви є тут

Геология участка цена Кировоград

Поділяючи всі вишукування на об'єкті для будівництва на геологічні та геодезичні випробування, відзначаємо, що жодне з них сьогодні не повинно і не може бути проігноровано. Адже геодезія передбачає пакет послуг, без якого ні почати, ні закінчити роботи на ділянці не вдасться. А, відмовившись від геології, Ви будите виглядати просто дурнем, з огляду на можливі наслідки цього рішення!

Геологія ділянки у Кіровограді

Всі запропоновані нашою компанією послуги - це страховка, ціна відмови від якої згодом може стягуватися у вигляді дрібних дефектів будівлі, часткового або повного руйнування об'єкта або навіть нещасних випадків за участю людей.

Дослідження геології ділянки з Geoscience у Кіровограді - це:

  1. Виїзні роботи з вивчення геології на ділянці. Вони включають бурові заходи, взяття проб ґрунту і води, а також багато інших операцій.
  2. Камеральні роботи. Тут виконується аналіз усіх отриманих зразків. Всі отримані в результаті лабораторного аналізу дані заносяться в звітний документ.

Забезпечте безпеку споруди, заплативши при цьому мінімальну ціну!

Необхідні заходи з дослідження геології у Кіровограді, доступні для Вас за приємною ціною у більшості міст області:

  • Південні регіони: Компаніївка, Бобринець, Устинівка, Новгородка.
  • Міста, на півночі від Кіровограда: Олександрівка, Знам'янка, Новомиргород та інші.
  • Західний регіон: Мала Виска, Новоукраїнка, Ульянівка, Новоукраїнський та інші.
  • Східна частина області: Олександрія, Онуфріївка, Петрове.

Детальніше про ціну або з питань іншого характеру Вас проконсультують менеджери Geoscience: 06680-23-447 або 09373-68-291.