Ви є тут

Геология участка Киев цена

Будівництво лінійних об'єктів у Києві, таких як авто і ж / д шляхи, водопроводи і газопроводи, вимагає не меншої уваги ніж житлові будинки у питанні дослідження геології ділянки під забудову. Адже за помилки на будь-якому із етапів, як показує практика, платитися занадто велика ціна.

Геологія ділянки для лінійного об'єкта у Києві

Геологічні вишукування для таких споруд часто виконується у досить складних умовах. Не рідко трапляються специфічні грунти... При вивченні геології ділянки у Києві також потрібно встановити спеціальні поперечники у кількості 4-5 штук (поміщають їх в раніше пробурені свердловини на ділянці). На етапі буріння свердловин в умовах підвищеної складності потрібно збільшити їх кількість, зменшивши відстань один від одного. При цьому кожна свердловина робиться глибшою.

Від чого залежить ціна геології ділянки, обраного для спорудження лінійної конструкції у Києві?

  • Польові роботи. Має на увазі виконання бурових операцій з подальшим взяттям проб грунту.
  • Вивчення зразків у лабораторії
  • Обробка результатів і підбиття підсумків. При цьому робиться технічний звіт

Підводячи підсумки слід зазначити, що ціна вивчення геології ділянки у Києві визначається обсягом робіт, а також складністю конкретного завдання.

Отримати відповіді на наявні питання, а також проконсультуватися щодо ціни на послуги для окремого випадку у фахівців «Укргеолсервіс» можна за телефонами: 066-80-23-447 або 093-73-68-291.