Ви є тут

Геология Днепропетровск

Коли мова йде про будівництво або проектуванні будинків 1-го або 2-го рівня відповідальності у Дніпропетровську, значення геологічних вишукувань набуває особливе місце. Говоримо ми про будівництво житлового будинку, газової станції або магістралі потрібно розуміти, що це зовсім різні об'єкти і підхід до їх будівництві, реконструкції або обстеженні повинен бути абсолютно різним.

Тонкощі вивчення геології об'єктів 1-го і 2-го рівнів відповідальності у Дніпропетровську

  1. Всі заходи при вивченні геології місцевості повинні виконуватися згідно з нормативними документами. Крім цього всі операції в обов'язковому порядку узгоджуються з експертними органами на державному рівні.
  2. На початковому етапі дослідження геології інженер повинен отримати від замовника тех. завдання. Крім цього обов'язково наявність топозйомку конкретної ділянки у Дніпропетровську.
  3. Збір архівних даних і ретельне їх вивчення. Виконується проходка шурфів або з використанням спеціальних механізмів буряться свердловини. Обов'язковими пунктом плану вивчення геології такої ділянки також є:
    • виконується зондування
    • польові роботи

Крім цього, обов'язково повинна бути виконана експертиза і перевірка складеного звіту по завершенні всіх заходів на місцевості у Дніпропетровську.

Детальніше про геологію для описуваних об'єктів у Дніпропетровську питайте за телефонами: 0668023447 або 0937368291.