Ви є тут

Петрографические исследования

Говорячи про петрографію як наку, слід сказати, що саме вона визначає параметри гірських порід і присутніх в них мінералів. Із здійсненням петрографічних досліджень ми надамо повний опис природного складу матеріалу, що забезпечить якісне рішення багатьох проблем в різних науках, а саме це стосується геологічного напрямку, геофізичного і геомеханічного. Весь спектр робіт, пов'язаних з петрографічними дослідженнями проводиться з використанням сучасного обладнання методом оптичної мікроскопії і визначається хімічний склад гірської породи, мінеральна структура та інші текстурні особливості.

Петрографические исследованияСаме завдяки петрографічним дослідженням у нас є можливість визначити всі фізичні і хімічні властивості різних матеріалів, таких як: бетон, скло, камінь, мінерали. Сюди також можна віднести і інші корисні копалини.

Петрографічні дослідження можуть проводитися із застосуванням прозорого шліфа у світлі, а також непрозорого полірованого шліфа у відбитому світлі. Але слід зазначити, що найбільш точні дані можна отримати з використанням обох методів.

Для отримання докладної інформації, телефонуйте (066) 80-34-47 та (093) 736-82-91, Михайло.