Ви є тут

Проведение инженерно геологических изысканий Днепропетровск

Проходка гірничих виробок, визначення рівня грунтових вод, стаціонарні і маршрутні спостереження, геофізичні дослідження - проведення всіх цих робіт є частиною інженерно геологічних випробувань у Дніпропетровську.

Техніка проведення інженерно геологічних випробувань у Дніпропетровську

Те, як саме і з використанням якого обладнання буде виконаний комплекс дослідницьких операцій на будівельному майданчику залежить від:

  1. Призначення споруджуваного об'єкта у Дніпропетровську. Планується будівництво школи, житлового будинку або будівельного об'єкта підвищеної небезпеки - склад інженерно геологічних вишукувань буде відрізнятися.
  2. Складність майданчики для будівництва. Тут мається на увазі наявність можливості під'їзду автоматичної техніки для виконання робіт. У разі якщо вона відсутня - всі заходи виконуються із використанням ручного інструменту.
  3. Компанії, що надає послугу. Від цього залежить будуть виконані дослідження за допомогою лінійки, лопати і мікроскопа, випущеного до нашої ери, або із застосуванням високоточного сучасного обладнання.

Проведення інженерно геологічних вишукувань у Дніпропетровську з Geoscience - це оперативно, точно і вигідно! Детальніше про послугу: 066-8023447, 093-7368291.