Ви є тут

Стоимость геологии участка Днепропетровск

Інженерні вишукування геологічного середовища ділянки - це єдиний спосіб дати об'єктивну оцінку сприятливості умов для розгортання будівництва! Адже в результаті виконання цих досліджень Ви зможете отримати офіційний документ із даними про зосереджених на ділянці грунтах, властивості і розташування грунтових вод, а також багато інших відомостей!

Вартість геології ділянки найчастіше формують 4 основні критерії:

  1. Пляма передбачуваної забудови. Залежно від розташування цієї ділянки і його площі визначається кількість і місця буріння.
  2. Доступність території. Цей параметр визначає наявність можливості під'їхати на ділянку буровій техніці. У зворотному випадку у хід пускаються ручні інструменти.
  3. Об’єм робіт. Для визначення цього факту слід надати інженеру-геологу дані про поверховості майбутнього будинку у Дніпропетровську, його розміри у плані, рівень заглиблення і деякі інші відомості.
  4. Віддаленість досліджуваної території. Проводитимуться роботи по вивчення геології у Дніпропетровську або в одному із найвіддаленіших районом області - вартість їх буде дещо відрізнятися.

На вартість геології ділянки у Дніпропетровську також впливає наявність топографічної зйомки, а також деякі інші фактори.