Ви є тут

Бурение скважин на воду

При постановці завдання, що полягає у забезпеченні водопостачанням приватного будинку, раціональним і вигідним варіантом для Вас буде зробити це, виконавши комплекс заходів, пов'язаних з бурінням свердловин на воду у Дніпропетровську. Хочете мати власне автономне джерело чистої води? Тоді зверніться до фахівців компанії Geoscience, і ми допоможемо Вам у втіленні проекту в життя.

Маючи великий досвід у здійсненні робіт пов'язаних з бурінням свердловин на воду, ми виконаємо всі необхідні заходи з дотриманням існуючих норм і правил. Адже свердловини на воду можуть бути різної структури, глибини, а також не менш важливим є характеристики грунтів, на яких планується буріння. Це все дозволяє підібрати необхідне обладнання для виконання спектра робіт у найкоротші терміни, гарантуючи при цьому якість. Буріння свердловин на воду може виконуватися на пісок і на граніт.

Бурение скважин на водуУ першому випадку ключовими елементами свердловини на воду є пластикова труба і фільтр, який знаходиться безпосередньо в шарі піску (водоносному). У другому випадку головним елементом виступає суцільнокатані сталева труба, затирають в граніт. Буріння в такому випадку здійснюється з використанням спеціального обладнання. Головною відмінною рисою гранітного джерела від пісочного полягає в тому, що в даному випадку не потрібна установка фільтра, так як вода надходить з утворюються тріщин в граніті (каменю).

Ключовим моментом при виборі насосного обладнання для свердловини є її продуктивність, адже у разі неправильного вибору насоса, можна викликати перевитрата електроенергії або перевантаження устаткування. З компанією Geoscience у Дніпропетровську буріння свердловин на воду, а також підбір комплектуючих матеріалів забезпечить надійну роботу всієї системи надовго.

Забезпечте додатковим або єдиним джерелом питної води весь будинок. Адже сьогодні якість води стає все гірше, а буріння свердловин на воду - відмінне рішення цього питання. (066) 802-34-47 або (093) 736-82-91 з будь-якого з цих номерів можна отримати якісну консультацію щодо буріння свердловини на воду на Вашій ділянці або з інших питань у галузі геологічних вишукувань у Дніпропетровську.