Ви є тут

Бурение скважин на воду в Днепропетровске

Однією з найголовніших проблем, що турбують власників заміських будинків або котеджів, є відсутність водопостачання. Але вихід знайдено! Буріння свердловин на воду у Дніпропетровську дозволяє уникнути труднощів у добуванні водних ресурсів для власного будинку. Тому наявність власної свердловини іноді єдиний вихід в даному питанні.

Буріння може здійснюватися різними способами. Тут до уваги потрібно брати характеристики ділянки, на якому планується ведення робіт. Компанія «Geoscience» к Дніпропетровську із залученням висококваліфікованих фахівців визначить якість і глибину залягання підземних вод, що і стане ключовим фактором при виборі обладнання при бурінні свердловини на воду у Дніпропетровську. Нашими інженерами буде проведений повний спектр робіт, пов'язаних з виконанням таких завдань, а саме будуть виконано наступне:

  • Вивчення особливостей конкретної місцевості;
  • Доставка необхідного обладнання на ділянку;
  • Сам процес буріння свердловини на воду;

Бурение скважин на воду в ДнепропетровскеОкрім цього будуть виконані і інші заходи, що відповідають за забезпечення потрібної чистоти води, відкачуванням пульпи до необхідного рівня, встановлюється фільтр у водоносному горизонті. Не слід забувати і про те, що мало вирішити проблему з відсутністю свердловини на воду у Дніпропетровську, важливим залишається питання її облаштування. Тут в першу чергу мається на увазі обладнання приямку, необхідного для того, щоб забезпечити цілорічне обслуговування насосного обладнання. Йому характерна певна глибина (близько 2х метрів). Обов'язковою також є наявність потрібного розміру площі, для монтажу насосної станції автоматичної дії.

Рекомендується проводити буріння свердловин на воду перш ніж запускати процес зведення об'єкта, адже це значно заощадить запаси Ваших сил і нервів, які в іншому випадку будуть витрачені на приведення в порядок території після роботи на ній бурової установки при вже зведеному будинку. Чимало важливим є постачання ділянки питною та технічною водою в процесі будівельних заходів. У якості додаткової послуги, наданої за бажанням замовника, може бути виконаний експрес-аналіз води.

Детальніше дізнатися про описувані роботи у Дніпропетровську можна за телефонами: (066) 802-34-47 або (093) 736-82-91.