Ви є тут

Геодезические услуги

Початок будівництва - етап, при якому особливо важливо вивчити характеристики і тонкощі обраної місцевості. Так як саме початковий етап є найбільш відповідальним, адже саме він головним чином впливає на кінцевий результат. Будь-який будівельний процес необхідно починати з кваліфікації фахівців у геодезичній галузі. Наші геодезисти представлять Вам повний звіт про рельєфні особливості місцевості, яка планується згодом забудовуватися. Геодезичні послуги надаються з наявністю всіх необхідних для цього дозволів і за участю досвідчених фахівців. Ми в максимально короткі терміни надамо Вам послуги по вимірюванню території, зробимо всі необхідні обчислення і складемо креслення, які допоможуть правильно розмістити всі необхідні споруди на випробувальній ділянці.

Ми надаємо наступні види геодезичних послуг:

  1. Топографічна зйомка - здійснюється для створення топографічних карт місцевості з нанесенням на них існуючих конструкцій і комунікацій.
  2. Розбивка осей - це дозволяє грамотно розрахувати майбутню споруду, щоб уникнути його можливих деформацій або повного руйнування.
  3. Кадастрова зйомка земельної ділянки - проводиться для підготовки документації, пов'язаної із землеустроєм.
  4. Винесення в натуру меж земельної ділянки. Ця геодезична послуга передбачає визначення точного місця розташування досліджуваної землі.
  5. Виконавча зйомка - з точністю визначає якість робіт, пов'язаних з монтажем та будівництвом об'єктів.
  6. Зйомка підземних комунікацій. Проводиться для узгодження в архітектурі питань, пов'язані підключенням різного роду комунікацій (газопровід, каналізація, водопровід).
  7. Геодезична розбивочна основа (ГРО) - здійснюється для подальшого створення геопідоснови. Включають закріплення пунктів геодезичних дій, вказівка головних осей конструкції на даній території, забезпечуючи при цьому точність до 5 мм.
  8. Схема досліджуваної території - спрощений варіант надрукованої карти. Як правило, використовується для нанесення на схему ліній комунікацій.
  9. Кадастрові зйомки - проводиться з метою складання планів досліджуваної землі.
  10. Геодезія в питаннях будівництва - комплекс всіляких геодезичних послуг перед початком будівництва, а також під час і після закінчення цих процесів.
  11. Виконавча кадастрова зйомка - при цьому проводиться точна фіксація меж представленої території тих чи інших об'єктів.
  12. Розрахунок обсягів проведених земляних робіт. Здійснюється для визначення витрат на їх виконання, а також для планування часу, яке буде на це витрачено.
  13. Маркшейдерські геологорозвідувальні роботи. При цьому проводяться вимірювальні процеси в кар'єрах, а також підземних і надземних частинах. За допомогою маркшейдерських робіт ведеться контроль за корисними копалинами.
  14. Нівелювання кранових шляхів. Проводиться для забезпечення безпеки при використанні кранів. Вказівка червоних ліній при складанні топографічного плану. Завдяки червоних лініях проектувальнику чітко видно межі забудови ділянки.
  15. Вказівка червоних ліній при складанні топографічного плану. Завдяки червоних лініях проектувальнику чітко видно межі забудови ділянки.
  16. Підрахунок обсягу сировини. Вимірювання проводяться з різними призначеннями один раз або ж з прописаним інтервалом.
  17. Роботи, пов'язані з трасопошуком. Виконуються для визначення місця розташування підземних комунікацій, розташованих в місці здійснення будівництва.
  18. Виконавча зйомка проїжджої частини. За допомогою даної геодезичної послуги наші фахівці грамотно реалізують геометрію нової дороги з необхідними параметрами.

З виникаючих питань телефонуйте: (066) 802-34-47 або (093) 736-82-91. Надаємо геодезичні послуги по всій території України.