Ви є тут

Геология грунтов

Окрему увагу при початку будь-якого будівництва повинно відводитися геології грунтів, адже саме цей комплекс робіт дозволяє з точністю визначити характеристики основи, на якій планується зведення будівлі. Точніше кажучи, геологія грунтів допоможе переконатися в доцільності проведення робіт на конкретній території або навпаки, віднести її до категорії ділянок, непридатних для забудови.

Проведення заходів, пов'язаних з геологією грунтів, дозволяють визначити:

  • Фізико-маханічної властивості;
  • Несучу здатність ґрунтів;
  • Характеристики залягання грунтових вод.

Геология грунтовЦі дані представляють велику цінність для інженерів проектувальників, так як наступні рішення (пристрій фундаменту, підстави та інші) фахівцями будуть прийматися з урахуванням отриманих результатів. Саме тому їх достовірність повинна бути гарантована на 100%. Для цього досить пробурити кілька свердловин на ділянці (їх кількість залежить від площі території, її призначення і поверховість будується споруди) в різних місцях, що дозволить окреслити більш точну картину. Потім фахівцями компанії «Geoscience» в Дніпропетровську буде виконано статичне зондування ґрунтів, відібрані їх зразки (це також стосується підземних вод) для подальшого дослідження в лабораторних умовах. Необхідно також провести камеральні роботи, які полягають в обробці отриманих в результаті досліджень даних для складання технічної звітності.

Геологія грунтів на обраній ділянці у Дніпропетровську дозволить уникнути багатьох неприємностей, пов'язаних з порушенням конструкції зведеного будівлі і гарантує довгу службу споруди майбутнім мешканцям за умови дотримання всіх правил і норм в процесі виконання будівельних заходів.

«Geoscience» у Дніпропетровську спеціалізується на виконанні різного роду робіт, визнаних з геологічними дослідженнями, у тому числі і геологію грунтів. Маючи великий досвід у даній сфері, ми можемо з упевненістю говорити про те, що дані отримані в результаті досліджень нашими фахівцями достовірні. У телефонному режимі ми проконсультуємо Вас по будь-яким питанням і назвемо орієнтовну вартість послуг, що надаються: (066) 802-34-47 або (093) 736-82-91.