Ви є тут

Геология под строительство

Як відомо, кожному виду грунту характерні свої особливості і характеристики. І саме вони можуть показати нам картину конкретної місцевості. Навантаження, які здатний витримати грунт, не запустивши процес незворотного стиснення, а також багато інших не менш важливих показників вдасться вивчити, вдаючись до робіт, що належать до геології під будівництво.

Піднімання і просужування стін будівлі, не зачиняються двері або з'являються тріщини на стеклах... все це наслідки неправильно виконаної геології під будівництво або ж її повної відсутності на початковому етапі. Рівень професійної підготовки та досвіду інженерів, що працюють на ділянці (як тих, які відповідають за будівництво, так і несучих відповідальність за роботи, мета яких вивчити геологію місцевості) та достовірність інформації дозволить грамотно спроектувати будівлю і убезпечити конструкцію від можливих неприємностей.

Особливості та результати робіт, пов'язаних з вивченням геологічних особливостей ділянки під будівництво

Найважливішим етапом геології під будівництво є буріння свердловин. Точна їхня кількість головним чином залежить від площі ділянки. З цих самих свердловин нашими фахівцями у Дніпропетровську і беруться грунтові проби для їх подальшого аналізу в лабораторіях. В результаті проведених нами досліджень замовник отримує:

  • Характеристику форми рельєфу (наявність гірських порід на ділянці);
  • Інформацію про властивості ґрунтів;
  • Дані про геологічні та інженерно-геологічних процесах;
  • Відомості, що містять інформацію про становище водоносних горизонтів і склад ґрунтових вод.

На підставі цих даних і виконуються наступні заходи... приймаються різні проектні рішення аж до вивчення доцільності забудовувати конкретну територію.

Звернувшись до фахівців компанії Geoscience в Дніпропетровську, можете бути впевнені в тому, що Вам не доведеться вкладати додаткові кошти в усунення вище описаних і інших дефектів вже зведеного споруди. Адже, маючи великий досвід і підбір кваліфікованих співробітників, ми гарантуємо замовнику очікуваний результат, а точність даних забезпечить надійну службу будівлі у майбутньому. Геологія під будівництво у Дніпропетровську виконується в максимально короткі терміни. Приблизну вартість такого роду робіт можна дізнатись за телефонами: 066 8023447 або 093 7368291.