Ви є тут

Геология под коттедж

Жодних сумнівів у тому, що одною з найважливіших робіт на ділянці перед її забудовою є геологічні вишукування. Якщо говорити про зведення котеджу на купленій площі, то проводити геологію місцевості чи ні - справа Ваша, але у разі відмови від спектра даних заходів слід розуміти, що через відсутність відомостей про характеристики ділянки, на якому плануються будівельний роботи, не вдасться врахувати всі його особливості. Це може спричинити за собою неприємні наслідки після зведення котеджу, а саме поява тріщин, руйнування фундаменту або інші порушення, потребуючі великих вкладень. Тому з метою фінансової економії ми рекомендуємо провести геологію під котедж.

Геология под коттеджКомпанія «Geosinse» виконає геологію під котедж і надасть повний звіт, який міститиме інформацію:

  • про рельєфні особливості обраної ділянки;
  • механічний тип грунту;
  • про рівень грунтових вод, а також можливості підтопляємості території;
  • про хімічний склад води.

Після вивчення звітної документації, складеної на основі проведеної геології під котедж нашими фахівцями, Ви зможете, спираючись на наявні відомості, запустити будівельні роботи, грамотно підібравши необхідні матеріали для зведення котеджу і продумавши інші нюанси, головним чином впливають на довговічність майбутньої споруди.
Виконуючи завдання з вивчення геології тої чи іншої місцевості, на початковому етапі потрібно виїзд фахівця компанії «Geosinse» на ділянку для визначення обсягу робіт, після чого доставляється необхідне обладнання для цього. Необхідно взяти кілька зразків грунту, для цього потрібно буріння свердловин в декількох місцях з метою надання більш точних результатів замовнику. Після візуального вивчення зрізу грунту, взятого з декількох свердловин, він відправляється на більш детальний аналіз. При цьому Ви отримаєте відомості про його щільності, вологості, видової приналежності і несучої здатності. Потім надається повний звіт про виконану роботу, що містить всі необхідні дані для проектувальників котеджу при адаптації фундаменту або розробці нового.
Інженери компанії «Geosinse» в найкоротші терміни виконають геологію обраної території, що дозволить зробити висновок про доцільність її забудови. Проконсультуватися з будь-якого питання можна за телефонами: (066) 802-34-47 або (093) 736-82-91.